top of page

Ekspedisjon Haldenkanalen

Etter 8 år på jordomseiling følte Linn Charlotte Klund og Paul Lûbbe at de var bedre kjent i Stillehavet enn i sitt eget nabolag, og dette var det på høy tid å gjøre noe med.
Slik ble idéen om å seile Haldenkanalen på langs til, og i løpet av to uker i august i 2021 dokumenterte de alt det spennende vi opplevde langsmed kanalbredden:

Interessante møter med mennesker, vakker natur og yrende dyreliv – under som over vann, turistattraksjoner og severdigheter, overnattingssteder og spisesteder, lokale småbedrifter og gode matopplevelser fra kortreiste matfat


En helhetlig prosjektbeskrivelse finner du her Prosjektbeskrivelse | TV-serie.


Nå har altså prosjektet tatt en spennende vending – hvor de blant annet fått et profesjonelt filmproduksjonsselskap med på laget – og vi ser for oss at sluttresultatet vil gagne hele vassdragsregionen.


Tirsdag 1.februar fra kl.15.00 og onsdag 2.februar fra kl.15.30 inviterer vi ordførere, lokale bedrifter og andre viktige aktører langs Haldenkanalen til en premiere av piloten som er laget i prosjektet. Visningen skjer i Marker Rådhus - Kommunestyresalen.

På programmet:

  1. Pilotvisning

  2. Presentasjon av Produksjonsteam og co-produsenter

  3. Finansieringsplan for TV-serieproduksjonen

  4. Helhetlig prosjektplan fram til planlagt TV-lansering

Velkommen!Comments


bottom of page