top of page

Miljødagen i Haldenkanalen

24.mai arrangeres Miljødagen i Haldenkanalen for første gang, og den arrangeres langs hele vassdraget i alle de fire kommunene og litt til!


Det legges opp til at skoleklasser, lag og foreninger eller enkeltpersoner å velge seg ut et lite område, som de enten vil rydde, skjøtte eller reparere i hele Aurskog-Høland, Marker, Aremark og Halden kommune.


Det skal organiseres sammen med Kanaltjenesten eller renovasjon om bortkjøring og henting av søppel som samles sammen, og ved å melde inn sin gruppe kan vi i tillegg sponser vi pizza og brus eller lignende servering for de som er interessert i det.

Det blir trekning av premie for lag, foreninger og enkeltpersoner som deltar og har meldt inn sin opprydning. Alt vi trenger er at dere sender inn bilder av aktivitet, hva man har ryddet og hvordan det ble!


Kom gjerne med forslag til steder som kan ryddes her på siden!

Eksempler: - Rydde forsøpling i sentrum eller langs bekk eller elv - Fjerning av fremmedarter fra hage eller natur - Skjøtsel ved badeplasser eller turområder


Miljødagen arrangeres i samarbeid av Regionalpark Haldenkanalen, Haldenvassdragets Kanalselskap og Haldenvassdraget vannområde. Ta kontakt og gi oss beskjed!Comments


bottom of page